×
Acasa
Conducere
Elevi
Profesori
Parinti
Concursuri
Informatii Publice
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

13 Octombrie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 131

ŞCOALA POPULARĂ DE ARTE Şl MESERII RÂMNICU VÂLCEA

Doamnei manager prof. DOINA GĂNESCU

Ca răspuns la adresa dvs. nr. 1268/13.10.2020, înregistrată la Instituţia Prefectului judeţului Vâlcea cu nr. 13753/2020, vă informăm că hotărârea nr. 30/12.10.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de urgenţă Vâlcea se referă la scenariile de funcţionare, în condiţii de siguranţă epidemiologică, a tuturor unităţilor de învăţământ publice şi private din judeţul nostru în care se desfăşoară activităţi didactice.

În consecinţă, considerăm că hotărârea CJSU Vâlcea nr. 30/12.10.2010 are aplicabilitate şi asupra cursurilor Şcolii Populare de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea, acestea urmând a se desfăşura potrivit scenariului „roşu” de funcţionare ca, de altfel, toate unităţile de învăţământ din municipiul Râmnicu Vâlcea, localitate ce înregistrează o rată de incidenţă cumulată mai mare de 3/1000 locuitori.

Citeste articol

Restrange toate I Extinde toate
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României                                                     
                                                    
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.