SCOALA DE ARTE SI MESERII, RM. VALCEA

13 Octombrie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 247

ŞCOALA POPULARĂ DE ARTE Şl MESERII RÂMNICU VÂLCEA

Doamnei manager prof. DOINA GĂNESCU

Ca răspuns la adresa dvs. nr. 1268/13.10.2020, înregistrată la Instituţia Prefectului judeţului Vâlcea cu nr. 13753/2020, vă informăm că hotărârea nr. 30/12.10.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de urgenţă Vâlcea se referă la scenariile de funcţionare, în condiţii de siguranţă epidemiologică, a tuturor unităţilor de învăţământ publice şi private din judeţul nostru în care se desfăşoară activităţi didactice.

În consecinţă, considerăm că hotărârea CJSU Vâlcea nr. 30/12.10.2010 are aplicabilitate şi asupra cursurilor Şcolii Populare de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea, acestea urmând a se desfăşura potrivit scenariului „roşu” de funcţionare ca, de altfel, toate unităţile de învăţământ din municipiul Râmnicu Vâlcea, localitate ce înregistrează o rată de incidenţă cumulată mai mare de 3/1000 locuitori.

Citeste articol

Restrange toate I Extinde toate
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României                                                     
                                                    
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.