×
Acasa
Conducere
Elevi
Profesori
Parinti
Concursuri
Informatii Publice
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

08 Octombrie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 116

COMUNICAT

Având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 şi pentru respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, vă vom pune la dispoziţie pe site-ul şcolii (www.scoaladeartevl.ro) absolut toate informaţiile necesare, inclusiv modelul contractului de şcolarizare pe care vă rugăm să-l aduceţi completat.

De asemenea, pentru a evita aglomeraţiile şi plăţile cash, care pot pune în pericol sănătatea în contextul aceleiaşi pandemii, Şcoala Populară de Arte şi Meserii Rm. Vâlcea recomandă achitarea taxelor prin virament bancar, în contul nostru deschis la Trezoreria Rm. Vâlcea:

- CONT IBAN: R076TREZ67121G335000XXXX

-CUI 5785990

De reţinut că pentru plata prin virament bancar trebuie ţinut cont de faptul că la rubrica ’’Beneficiar” să fie înscris: Şcoala Populară de Arte si Meserii Râmnicu Vâlcea.

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE!

Citeste articol

Restrange toate I Extinde toate
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României                                                     
                                                    
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.