SCOALA DE ARTE SI MESERII, RM. VALCEA

11 Septembrie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 150

ANUNT ORGANIZARE EXAMEN DE PROMOVARE

In conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr.286/2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare si cu prevederile O.M.E.N. nr.5138/2014 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a examenului de promovare a personalului contractual,Şcoala Populara de Arte si Meserii Rm. Valcea organizeaza examen de promovare dupa cum urmeaza:
1.Promovare de pe postul de referent , studii SSD, gr.prof.debutant, pe postul de referent, studii SSD, grad.prof. II- Compartimentul Personal de Specialitate.

Citeste articol

Restrange toate I Extinde toate
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României                                                     
                                                    
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.