×
Acasa
Conducere
Elevi
Profesori
Parinti
Concursuri
Informatii Publice
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

11 Septembrie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 9

ANUNT ORGANIZARE EXAMEN DE PROMOVARE

In conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr.286/2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare si cu prevederile O.M.E.N. nr.5138/2014 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a examenului de promovare a personalului contractual,┼×coala Populara de Arte si Meserii Rm. Valcea organizeaza examen de promovare dupa cum urmeaza:
1.Promovare de pe postul de referent , studii SSD, gr.prof.debutant, pe postul de referent, studii SSD, grad.prof. II- Compartimentul Personal de Specialitate.

Citeste mai mult