×
Acasa
Conducere
Elevi
Profesori
Parinti
Concursuri
Informatii Publice
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

Scoala Populara De Arte Si Meserii - Ramnicu Valcea  

Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea,

Echiparea structurii educaţionale Şcoala, Judeţul Vâlcea


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Şcoala De Arte Şi Meserii, Râmnicu Vâlcea, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informații Publice

27 Aprilie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 139

REGULAMENUL

FESTIVALULUI - CONCURS NAŢIONAL „PIANUL, A DOUA PASIUNE”
Ediţia a Vl-a On-line Râmnicu Vâlcea 29 iunie 2021

Citeste mai mult

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

Ca organ de conducere cu rol de decizie în domeniul administrativ al instituţiei de învăţământ, consiliul de administraţie are urmatoarele competenţe: a) participă, prin reprezentanţii săi, în comisia de concurs pentru desemnarea directorului şi directorilor adjuncţi ai instituţiei de învăţamânt;

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult


User On-Line

  Accesari: 118795

  Dupa ip: 43293

  Ultima acesare :  

2021-07-24 22:18:49

DISCIPLINE

INTERES PUBLIC


                                             
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României                                                     
                                                    
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.                                                                                                                                                      


30 Mai
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 213

BUCURII ÎN CIREȘAR

Consiliul Judeţean Vâlcea, Şcoala Populară de Arte şi Meserii Rm. Vâlcea organizează:
MARŢI, 04 IUNIE 2019, ORA 17:00 ÎN SALA MARE A CONSILIULUI JUDEŢEAN SPECTACOL DE MUZICĂ, DANS ŞI TEATRU DEDICAT ZILEI COPILULUI.

Citeste mai mult

13 Mai
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 260

Festivalul Concurs Național

”Pianul a doua Pasiune" și Festivalul Național de Folclor " Vâlcea, plai de cânt și dor ", se vor reprograma în lunile noiembrie și decembrie a.c. Vă vom comunica și vă vom ține la curent cu datele referitoare la organizarea  acestora.

Citeste mai mult

19 Februarie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 294

Duminică, 24 februarie, ora 19

Teatrul Anton Pann Râmnicu Vâlcea găzduiește Spectacolul de muzică și poezie „Pianul cu poeme”. Școala Populară de Arte și Meserii Râmnicu Vâlcea va participa ca partener cu o expoziție de pictură de șevalet , naturi statice cu flori și peisaje. Expune d-na Trușcă Gabriela.

Citeste mai mult

19 Februarie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 302

Miercuri, 20 februarie, ora 14

În cadrul evenimentului ” Dragobete `s Day versus Valentine ` s Day” , organizat de Biblioteca Judeţeană ”Antim Ivireanul ” Râmnicu Vâlcea, Şcoala Populară de Arte și Meserii Râmnicu Vâlcea va participa ca partener , cu un program de cântece de muzică ușoară românești . Vă așteptăm la Bibliotecă!

Citeste mai mult

01 Februarie
Postat de: scoaladeartevl
Hits: 264

Festivalul Concurs Național

" Pianul a doua Pasiune " și Festivalul Național de Folclor " Vâlcea, plai de cânt și dor", se vor reprograma deoarece Școala Populară de Arte și Meserii Rm. Vâlcea, organizatoarea acestor evenimente, se află în lucrări de reamenajare spații. Vă vom comunica și vă vom ține la curent cu datele referitoare la organizarea acestora.

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 8din 11--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2012 Scoala Populară De Arte Şi Meserii